Jedinečný online program 

získej stabilní sebevědomí - jednou provždy a napořád 🙂

Intenzivní cesta hudebního seberozvoje, která jde skutečně do hloubky.

Poznáváš se?

  • Hudba je součástí Tvého života, je to způsob, kterým projevuješ svou duši.
    Volá Tě a Ty víš, že může mít přesah i pro lidi okolo Tebe, a proto ji skutečně toužíš sdílet se světem.
  • Už Tě nebaví narážet opakovaně na bloky, které brzdí Tvůj potenciál.
    Možná se dlouho skrývaly pod nánosem podceňování, kdy sis jen opakovala, že asi nemáš dost velký talent, ale už tušíš, že kdyby to tak bylo, tak bys v sobě necítila tu velkou energii, kterou Ti hudba dává.
  • Jsi frustrovaná z toho, kolik hodin (let) dáváš do cvičení a do přípravy,
    když na koncertě (nebo i před ním a po něm) se stejně zas a znova cítíš jako ta malá holčička v první třídě, které se třesou kolena z prvního veřejného vystoupení.
  • Toužíš po zenu a flow na pódiu, ale místo toho se ti neustále honí hlavou parazitující myšlenky
    “Hlavně nesmím udělat chybu”, “Sakra, tohle se nepovedlo…”, “Měla jsem to víc nacvičit”, “Co když se jim to nebude líbit?”, “To je zas trapas”, …
  • Citíš se bezradná, protože na sobě už nějakou dobu pracuješ, ale v hudbě se Ti stále nedaří zbavit se trémy.

Vím, že...

  • Chceš hrát/zpívat autenticky.
    Nechceš někoho kopírovat, ani popírat svou jedinečnost. Chceš se technicky rozvíjet, ale bezmyšlenkovitý dril Tě vyčerpává a nedává smysl.
  • Toužíš po jasných krocích ke stabilnímu a dlouhodobému hudebnímu sebevědomí.
    Pár krásných koncertů, které se povedly vlastně náhodou, už Ti nestačí.
  • Už víš, že je potřeba jít do hloubky vlastní mysli. Upřímně a intenzivně.
  • Jsi připravená rozzářit svůj hudební potenciál a vystoupit ze začarovaného kruhu nervozity a podceňování.

Co kdybys věděla jak...

Přeprogramovat podvědomé bloky

  • Pokud chceš začít vystupovat skutečně sebevědomě, ale tréma, nervozita a podceňování jsou Tvými dlouhodobými strašáky, je potřeba začít pracovat konečně opravdu do hloubky.
  • Emoční výkyvy i tělesné reakce jsou vždy až druhotné projevy nějakého bloku, který se skrývá ve Tvé mysli.
  • V Hudebním mastermindu získáš materiály s veškerým mým know-how. Dostaneš návody, které Tě povedou krok po kroku jak k hloubkovému přepisování nefunknčních vzorců, tak k praktickému budování stabilního sebevědomí.

Dosáhnout hudebního sebevědomí v souladu s Tvou duší

  • Hudební sebevědomí není souhra náhod.
  • Na základě své vlastní cesty a více jak pětiletých zkušeností z práce s klienty jsem vytvořila systematické postupy ušité na míru přímo hudebníkům.
  • Ve chvíli, kdy budeš mít za zády podporu a začneš následovat efektivní kroky, nemůžeš šlápnout vedle.

Převést teorii do praxe

  • Tohle mě samotné trvalo asi nejdýl 🙂
  • Možná už znáš ty pocity štěstí a naplnění, klidu, flow a pohody…Momenty, kdy se čas zastaví a všechno dává smysl. Možná se Ti to daří ráno na jógamatce, když se příjemně protáhneš, možná se Ti to daří v přítomnosti milované osoby, možná to zažíváš ve chvíli, kdy si prostě jen tak čteš knížku.
  • Ale jakmile máš koncert, veškerá velkolepá uvědomění a seberozvoj jdou stranou.

O tom, jak pracovat na vnitřním štěstí, už bylo řečeno hodně. A věřím, že i Ty už sis ledasčím prošla.

Co ale stále uniká většinovému zájmu je, jak zkombinovat zenové praxe s něčím tak dynamickým jako je veřejné vystupování. 

Proto jsou součástí mistermindu pravidelná online setkání a tzv. “hot seats”.

Změny se začnou dít, až je začneme dělat 🙂

...a v mistermindu k tomu ode mě získáš maximální podporu.

Kdo jsem

Moje jméno je Kateřina Jagla. Jsem cellistka, hudební koučka, mentorka a terapeutka.

Pomáhám hudebníkům napříč obory pozvednout jejich sebevědomí, aby se pro ně veřejné vystupování stalo hrou a zábavou. 

Sama jsem měla s trémou a sebevědomím velké problémy. Ještě před závěrečným koncertem na JAMU jsem brečela jak malá holka
a přes moji snahu vystupovat autenticky jsem vždycky podlehla pocitu studu a strachu z chyby.

Rozhodla jsem se to ale změnit.

Vyšlapala jsem si cestu, ve které jsem nakombinovala seberozvojové i terapeutické přístupy, díky kterým se mi po dlouhých letech tápání podařilo dosáhnout vnitřního klidu před jakýmkoliv publikem a hudba pro mě konečně přestala být zdrojem stresu.

Již více jak 5 let tuto cestu sdílím dál.

 

Nakombinovala jsem pro Tebe

3 ingredience nezbytné pro autentické sebevědomí

Naučím Tě pracovat s podvědomím ve Tvůj prospěch.

Vstupem do Hudebního mastermindu získáš přístup k veškerému mému know-how v podobě video kurzů, pracovních listů a vizualizací.

Naboostuju Tvou odvahu experimentovat v bezpečném prostředí.

Hlavní složkou mastermindu jsou pravidelné online cally. Kromě 4 skupinových zoomů, získá každá účastnice 2 “hot seat” setkání, při kterých bude mít možnost prezentovat svůj výkon/projekt před skupinou.

Získáš podporu mojí i skupiny dalších hudebníc.

Začít budovat sebevědomí vyžaduje ZMĚNU. A budu upřímná, ta změna bude možná dost náročná. Je dokázáno, že v prostředí podobně naladěných lidí a s individuální podporou, té změny můžeme dosáhnout nejen mnohem bezbolestněji, ale taky v mnohem kratším čase.

Neztrácej čas. Tvůj talent za to stojí…teď!

Co získáš vstupem do Hudebního mastermindu?

Hudební mastermind znamená intenzivní seberozvoj ve skupině 4 - 8 žen. Je to forma aktivní spolupráce založená na pravidelných online setkáních (skupinových i individuálních). Součástí je i přístup ke všem mým kurzům, které jsou uzpůsobené pro formu samostudia.

Kurz Hudbou k divokosti a sebevědomí

6 modulů, systematické pracovní listy, vizualizace - to vše pro probuzení a odblokování Tvého hudebního potenciálu.

Kurz Moje hudební poslání

9 modulů, video-lekce a praktická cvičení jako průvodce při realizaci Tvého hudebního snu. Součástí je i Hudební Ikigai, téma cenotvorby, timemanagementu a další...

Knihovna minikurzů

Zbav se strachu z chyby, Výzva Zdravý základ sebevědomí, Zbav se koncertní trémy.

Skupinový mentoring

1x měsíčně. Prostor pro sdílení před skupinou. Získáš ode mě zpětnou vazbu na to, co budeš aktuálně řešit + tipy a postřehy k porozumění teorie.

2x Hot seat

1x měsíčně 30 min jen pro Tebe 🙂 Prostor pro sebeprezentaci. Získáš intenzivní mentoring a koučování v reálném čase + zpětnou vazbu od skupiny.

4 měsíce intenzivní podpory

Začínáme 13.1.2025 a končíme 30.4.2025.

Celková hodnota Hudebního mastermindu je 39 900,-.

 

Do 31.10.2024 můžeš naskočit za AKČNÍ CENU

26 990,-

POZOR!! POZOR!! POZOR!!

K tomu ještě navíc získáš 3 luxusní bonusy 🙂

3x individuální konzultace

Kdykoliv během 4 měsíců si můžeš vybrat termín pro konzultaci 1:1.

Kreativita a sexuální energie

Bonusový kurz o propojení kreativity, těla a spirituality. Tento kurz není nikde jinde dostupný.

DOŽIVOTNÍ PŘÍSTUP

Ke všem kurzům, materiálům a záznamům se budeš moci opakovaně vracet ve svém tempu.

Celková hodnota bonusů je 14 700,-.

K mastermind je právě teď získáš zcela zdarma.


Co říkají moje klientky?

Sezení s Kateřinou bylo od začátku hodně uvolněné. Kateřina je trpělivá a líbilo se mi, že mi dává prostor pojmenovávat různé myšlenky, ačkoliv jsem měla pocit, že mi to trvá hrozně dlouho. Skvělé bylo vždy její shrnutí již řečeného a vypíchnutí toho opravdu důležitého, kdy jsem měla možnost se retrospektivně podívat na jednotlivé podsložky daného řešeného tématu. Téma, které jsem přednesla sice bylo mnohem obsáhlejší a určitě by zabralo více než hodinu koučování, i tak jsme se skrz její pečlivě volené otázky dobraly pro mě velmi zajímavého vhledu a výsledku. Když se náhodou stalo, že jsem občas nechápala otázku, Kateřina vždy zvládla přeformulovat otázku znova tak, abychom se vyhnuly nejasnostem. Donutila mě vždy pojmenovávat konkrétní maličkosti a systematicky tak rozdrobit problematiku na dílčí součástky, což pro mě bylo vskutku přínosné. Na úkoly, které jsem od ní dostala se těším a snad se mi je podaří udržet aspoň trochu dlouhodobě. Děkujiiii :))))
Ester
Na práci s Kačkou se mi nejvíc líbí, že dokáže jít přímo k podstatě věci. Ikdyž mám tendence se ztrácet někde v příběhu nebo od tématu utíkám, tak mě vždy dokázala zase vrátit zpět a doprovodit mě k jádru věci. Abych byla konkrétnější - na prvním koučinku jsem objevila, jak hrozně moc nechci dělat "domácí ukoly" a připravovat se, což mi brání se posouvat dál. Po té jsem se setkala s novou vyzvou, která vyžaduje přípravu a má reakce nebyla klasický odpor a nechuť z přípravy, ale najednou jsem v sobě měla chuť do téhle výzvy jít naplno! Takovej výsledek naprosto předčil moje očekávání. Bonus k tomu všemu je, že Kačka je pro člověk, se kterým se cítím, že prostě já můžu bejt já, a tak to jde všechno tak nějak snáz a v lekhosti 🙂 Těším se a jsem zvědavá, co společně rozkryjem dál!
Adriana
Na sezení s Kateřinou jsem se těšila, protože jsem cítila, že si potřebuju srovnat pár věcí (spojených s profesním i osobním životem) a že by mi koučink mohl pomoct projasnit hlavu a srovnat myšlenky. Kateřina působí klidným a přívětivým dojmem, což mi pomohlo se od první chvíle uvolnit a dalo mi pocit, že se můžu ohledně svých problémů otevřít a cítit se přitom bezpečně. Popsala jsem jí, jakým (vnitřním i vnějším) výzvám čelím a ona pozorně naslouchala, doptávala se a snažila se opravdu porozumět. Díky jejím doplňujícím otázkám jsem si své myšlenky více zpřesnila a už to mi pomohlo se v sobě lépe vyznat. V mém případě jsme pracovaly především s vizualizacemi. Jsem hodně vizuální typ a myslím, že to pro mě byla správně zvolená metoda. Skrze představivost a kreativní imaginaci jsem prožila své myšlenky a emoce novým způsobem a to mi pomohlo je zpracovat a získat jiný úhel pohledu. Také mám pocit, že mě koučink vybavil užitečnými “tools”, ke kterým se teď vracím, když v sobě něco těžkého řeším. Kateřinu moc doporučuji.
Lenka

Hudební mastermind je pro Tebe, pokud…

  • Chceš se konečně vymanit z neustále se opakujících frustrujících zážitků spojených s veřejným vystupováním.
  • Už Tě nebaví paralýza z pochybností, jestli jsi dost dobrá.
  • Už víš, že je potřeba jít do hloubky vlastní mysli. Upřímně a intenzivně.
  • Chceš zažít průlomový skok na cestě k hudebnímu sebevědomí, který Tě vybaví vědomostmi na celý život.

Stále si nejsi jistá? Neváhej mi napsat...

...Napiš mi dotaz, nebo si zarezervuj konzultaci přes zoom. Můžeme se pobavit o Tvých individuálních potřebách.

Tvoje osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení Tvého dotazu. Zásady zpracování osobních údajů

Možná Ti teď běží hlavou...

  • “Ale já už jsem vyzkoušela různé cesty a metody.
    Některé nefungovaly, některé aspoň částečně ano…ale proč by zrovna Hudební mastermind měl být tak průlomový?

Chápu. Ani nevíš, jak moc Ti rozumím...
Sama jsem trávila hledáním “té správné cesty” skoro 9 let!! A dopadlo to tak, že jsem ji nakonec musela sama pro sebe sestavit 🙂

 

Není to o tom, že by jiné přístupy byly nutně špatné, ale v českém prostředí jednoduše není obdobný program, který by spojoval intenzivní práci s myšlenkovými vzorci
a profesionální hudební praxi.

Mastermind pro Tebe může být skutečně
životní skok, co se týče realizace Tvého hudebního potenciálu.

Představ si...

  • nemusíš dál hledat terapie a výcviky osobního rozvoje, které jsou sice fajn, ale pro hudební seberealizaci tak trochu nedávají smysl.
  • opravdu rozumíš svému tělu i emocím a dokážeš je vědomě měnit i v kritických momentech přímo na pódiu.
  • i Ty si můžeš splnit svůj hudební sen a to bez paralýzy a utrpení.

Co říkají absolveni kurzů?

Kurz mě obecně posunul v zamyšlení se nad trémou, nesebevědomí a i divokostí, také otevření se, sdílení se, což je výstup z komfortní zóny, který ale stojí za to. A díky sdílení se mi dal náhled, jak vnímají toto téma ostatní. ❤️🙂
Barbora
Dovoluju si ukazovat, co dělám, tvořit nové věci a od minulého roku jsem udělala muzikantsky největší posun ve svým životě. A to prosím se dvěma malýma dětma za zadkem a covidním fuckupem okolo.
Karol
Donutil mě jít na rande se sebou samou a po dlouhé době rozebrat svoje bloky. Donutil mě jít s kůží na trh v prostředí plném přijetí a podpory. Byl startovací pistolí pro mé klidnější hraní, zpěv i vztah k sobě samé. Doporučuji.
Markét
Skvěle připravený kurz plný psychologických poznatků. Praxe spojená s teorií.
Markéta
Kurz sa mi veľmi páčil. Videá boli veľmi dobre a zrozumiteľne spracované a riešila si hlavne dôležité veci, ktoré by som pravdu povediac privítala aj ako regulárne prednášky na umeleckých školách. Pomohlo mi to uvedomiť si dôležité veci a hlavne neupínat sa na chyby a viac sa odceňovať. Samozrejme na tom stále pracujem😄 ale pomohlo mi to aspoň čiastočne zmierniť napätie a o niečo ľahšie sa mi tvorí, či už je to pri maľovaní, hraní na čele, či písaní. Ďakujem za super skúsenosť. 🥰😁
Katarína

Stručné a jasné shrnutí 

Vstupem do Hudebního mastermindu získáš:

Přístup ke všem mým kurzům

Komplexní know-how. Obsáhlá teorie a praktická cvičení. Vše si můžeš procházet formou samostudia podle svého tempa.

Skupinový mentoring

4 měsíce se budeme pravidelně potkávat online na zoomu.

2x Hot seat

Každá účastnice bude mít prostor zúčastnit se minimálně 2x intenzivního mentoringu v rámci sebeprezentace.

3x Individuální konzultace

Kurz Kreativita a sexuální energie

DOŽIVOTNÍ PŘÍSTUP

Celková cena Hudebního mastermindu se všemi BONUSY je 54 600 ,-.

 

Právě teď můžeš vstoupit se slevou 50%!!

26 990,-

Platbu je možné rozdělit do 6 splátek.

Právě teď můžeš vstoupit za

4 990,-

měsíčně

 

 

Nejčastější dotazy...

Pro koho je mastermind?

Pro ženy, hudebnice, které chtějí opravdu intenzivně zamakat na svém sebevědomí. Není důležité, na jaké technické úrovni jste, nebo co hrajete/zpíváte za žánr.

Proč jen pro ženy?

Hluboká práce na podvědomých vzorcích vyžaduje velkou odvahu. Pro vytvoření většího bezpečí a intimity jsem se rozhodla mastermind otevřít pouze ženám. Pokud jste muž a máte zájem o nějaký kurz, určitě se brzy dočkáte 🙂

Musím mít hudební vzdělání?

Ne 🙂 Jde o to, co pro vás hudba znamená. Jestli je to součástí vaší seberealizace, nezáleží na tom, jak dlouho se hudbě věnujete, nebo jestli na to máte nějaký papír.

Je mastermind pro mě, i když se věnuju jinému druhu umění?

To záleží. Díky tomu, že jsem sama prošla intenzivním hudebním vzděláním, tak využívám zkušeností přímo z tohoto prostředí. V rámci individuálních konzultací pracuji s lidmi napříč obory a dovedu si představit, že by mastermind mohl fungovat krásně i pro audiovizuální tvorbu, ale pokud váháte, doporučuji mi přímo napsat, nebo si zarezervovat online volání.

Kdy mastermind začíná?

Společně začínáme 13.1.2025. Přístup k minikurzům budete mít od 1.11.2025.

Jaké jsou termíny pro skupinový mentoring a hot seat?

Potkávat se budeme vždy na střídačku jednu neděli večer a jeden pátek dopoledne v měsíci (cca tedy vždy po 1 dnech).

Je potřeba být na facebooku?

Bylo by to velmi vhodné 🙂 Mastermind má velkou hodnotu i v samotném sdílení a skupinové podpoře. Facebook může fungovat jako skvělá platforma pro vzájemné poznávání.

Neváhej, do 31.10.2024 můžeš vstoupit se slevou 50 %.

Nevíš jistě, jestli je mastermind vhodný i pro Tebe?
Potřebovala bys platbu rozdělit do více splátek?

Napiš mi a ráda Ti na všechno odpovím osobně.

Tvoje osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení Tvého dotazu. Zásady zpracování osobních údajů

Nebo si zarezervuj se mnou 15min online call 😉